Thursday, 25 August 2016

Presiden Kelab Bola Sepak JDT Tunku Tun Aminah Sultan Ibrahim

Presiden Kelab Bola Sepak JDT Tunku Tun Aminah Sultan Ibrahim TERBARU 2016 JOHOR



Sebentar tadi telah berlangsung sesi memperkenalkan Presiden kelab bola sepak Johor Darul Ta'zim yakni Tunku Tun Aminah Sultan Ibrahim.

Tunku Tun Aminah yang penuh dengan senyuman manis dalam titah baginda berjanji akan memastikan usaha keras oleh abang baginda, Tunku Mahkota Johor dalam memajukan pasukan JDT akan diteruskan dirinya.

bola cun 4

Berikut titah penuh Tunku Tun Aminah;

"Saya telah menjadi saksi ke atas betapa banyaknya usaha dan kerja keras yang telah dilakukan oleh abang saya, DYAM TMJ sejak beberapa tahun kebelakangan ini untuk kelab JDT.


Saya dapat melihat bahawa ia bukan hanya mengenai sebuah pasukan tetapi lebih kepada pelbagai aspek untuk sebuah kelab. Bermula dari Akademi dan seterusnya kepada pasukan utama JDT, ini adalah sebuah kelab yang besar dan sebuah projek yang besar.

Semua orang dapat melihat kemajuan sejak beberapa tahun kebelakangan ini, bukan sahaja kejayaan menjulang 6 trofi tetapi juga hasil kerjasama antarabangsa dan perkembangan insfrastruktur – seperti membaik pulih Stadium Larkin, Pusat Latihan Tertutup Dato Suleiman dan kemudahan latihan di Pasir Gudang.

Ianya merupakan satu penghormatan apabila diberikan peluang ini dan saya berjanji untuk lakukan yang terbaik bagi membantu abang saya dan semua orang yang terlibat di dalam kelab dengan apa sahaja cara yang saya mampu agar kita semua dapat menjadikan kelab ini lebih hebat secara berterusan."
YAM Tunku Tun Aminah Binti Sultan Ibrahim, 
Presiden kelab bolasepak Johor Darul Ta'zim


 - SUMBER: MYNEWSHUB.CC

bola 2

Wednesday, 24 August 2016

JEMAIMA HARGA MURAH RM90

JEMAIMA HARGA MURAH RM90 Set Original Bukan Fake Testimoni Review Kesan Kelulusan KKM Promosi Online Malaysia 

Nak Order??

SMS/WHATSAPP:

0132117313

Sekarang ni semua berebut-rebut nak jemaima whitening pills yang new formula and new packging kan. .

Kenapa ? .

Sebab testimoni and feedback jemaima NEW formula ni amat mengejutkan kalau korang nak tau. Kalau dulu sesetengah orang je yang dapat feedback kulit dah cerah dalam masa kurang dari seminggu .

Dulu paling cepat 2 minggu kan? TAPI jemaima new formula ni boleh dikatakan 90% cust dapat feedback dalam masa 5 hari ! SERIUSSS .. Testimoni dah meluru masuk dah cuma sis tak sempat nak update. Insyallah besok sis update.. Jangan terkezuttt !! #jemaimabeauty#jemaimatestimonial#jemaimadihati#jemaimawhiteningpills

PERKONGSIAN PENGGUNA JEMAIMA

Helloooo ! Sape kt sini ada masalah kulit kusam, ada bintik2 hitam bekas jerawat yang sangat degil utk hilangkan dan paling tak suka ada masalah jerawat cepat je naik kt muka bila stress ?

 😱 Haaaa , awak2 boleh amalkan JEMAIMA WHITENING PILS tauuuu . Wanie dah amalkan seminggu dah. Alhamdulillah, okay sangat 👍🏻

JEMAIMA WHITENING PILLS HARGA MURAH TESTIMONI RM90

JEMAIMA WHITENING PILLS HARGA MURAH TESTIMONI RM90 Set Original Bukan Fake Testimoni Review Kesan Kelulusan KKM Promosi Online Malaysia 

JEMAIMA WHITENING PILLS 

JEMAIMA WHITENING PILLS adalah supplement yg berfungsi mencantikkan kulit kita dpd dalaman, mencerahkan kulit, menjadikannya lebih gebu dan anjal, bebas minyak serta bebas jeragat. Ia sangat berkesan seawal 5 hari kerana formulasinya menggunakan manfaat sisik ikan merah sebagai bahan utama.


JEMAIMA WHITENING PILLS telah menggunakan Collagen yang paling MAHAL & TERBAIK untuk memutihkan kulit. Ianya dari SISIK IKAN MERAH iaitu salah 1 collagen yg terbaik di DUNIA kerana dapat menghasilkan sel-sel baru dalam badan kita serta memberi kesan positif dari dalam & luar tubuh dengan cepat.

KHASIAT JEMAIMA WHITENING PILLS :


  • Mengurangkan kedut-kedut & garis halus
  • Agen semulajadi utk mencerah & memutihkan kulit
  • Membantu melindungi kulit dari sinaran UV
  • Sebagai antioksidan, anti radang, anti kanser & mampu mengawal masalah leukemia
  • Membantu mencegah penyakit alzheimer
  • Mengawal tekanan darah tinggi & penyakit diabetes
  • Bahan kandungan ikan merah sumber kolagen yg sangat elastik
  • 6000 kali lebih efisien dari vitamin c biasa

Nak Order??

SMS/WHATSAPP:

0132117313



RASAKAN 10 kali ganda KESAN pantas JEMAIMA WHITENING PILLS+
.
 Kesan pemutihan seluruh tubuh badan sehingga 10x ganda dengan selamat !
 Membersihkan dari dalam seputih & selicin mutiara 
 Memerahkan bibir secara semulajadi
 Memudarkan jeragatt & jerawatt degil sepantas 3 hari
 Memulihkan parut, kesan berlubang seawal 1 minggu
 Menghilangkan pigmentasi, radang, melasma dan bintik hitam
 Agen detoksifikasi Nombor 1 di dunia (memudahkan penyerapan semaksimum 10x ganda ke seluruh tubuh)
 Agen antioksidan TERBAIK dalam meremajakan & mempercepatkan pertumbuhan sel baru 
 Mengecilkan liang pori terbuka sekaligus menjadikan warna lebih rata & sekata
 Menjadikan rambut sihat, lebat, hitam berkilau bak mutiara
 Memutihkan gigi dan merawat gusi bengkak dan berdarah
 Mempercepatkan pembentukan tulang 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...